Treceți la conținutul principal

Distreaza-te, (ne)socoteste*, iubeste!

Ce ati alege in 2010 - intelepciunea sau riscul?

2010- un an dificil, un an in care multi isi vor pune(sau si-au pus deja)intrebarea: "INCOTRO". Iar raspunsul nu e simplu.
Fiindca, fie vorba intre noi, nici altadata nu a(prea)fost.

Daca ati avea sansa de a schimba ceva in viata dv, ce ar fi acel ceva?

Daca vi s-ar oferi sansa unui altfel de job, care ati dori sa fie acesta?

Daca...faimosul "pestisor de aur"(eventulal si unul abil, cu chip de om si protapit bine pe 2 picioare)ar iesi in calea voastra si v-ar propune sa va schimbati cumva destinul, fara sa va avertizeze si de riscuri, ati face-o? Chiar daca ar trebui sa renuntati la ceva f. important pentru dv. ori ati fi nevoiti sa aveti o atitudine noua...care nu va convine sau nu va reprezinta, care nu va face bine nici dv, dar nici altora?

Ar reusi criza(dar nu doar ea, ci si tentatia, printre altele) sa va determine a va arunca rapid cu "capul inainte", riscand oricat si oricum...pentru un ban in plus, pentru benefiicii care sa va asigure in primul rand bunastarea si confortul(ori pentru achitarea unor datorii)?

Sau ati sta in cumpana, incercand sa judecati, "la rece" si cu calm, daca nu cumva va aventurati...pe un taren (mult prea)necunoscut, sinuos, care v-ar putea aduce si deservicii (sau mai mult deservicii), dezavantaje, pericole pe care la prima vedere sunt mai greu sau imposibil de sesizat?!?


Comentarii

  1. Am invatat de la o tanara femeie sa nu traiesc in trecut,sa nu traiesc in viitor ci sa traiesc in prezent,faptuind doar actiuni utile mie,si ajutand pe altii numai daca mi s-a cerut ajutorul..
    Visul.si reveria.sunt ireale.Real e numai ce fac si simt in clipa de fata
    Criza e o iluzie..
    Inclusiv sacul de bani la care visez sa-l irosesc in calatorii.plaje,terase, hoteluri luxoase..nu e realitatea..
    Prefer din milioanele de oameni sa intalnesc unul ,doi.cu care sa ma inteleg din priviri...

    RăspundețiȘtergere
  2. Am un singur amendament: uneori putem oferi ajutorul si at. cand nu ni se cere.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Robert Sternberg, triunghiul si... iubirea(...)

Garbo » Life » Familie Teoria Triunghiulara a Iubirii: Tu ce fel de relatie psihologica ai? Publicat pe 29 Octombrie 2010 Psihologul Robert Sternberg propune o viziune inedita asupra iubirii, clasificand-o in opt categorii diferite si interpretand-o prin intermediul unui triunghi. In 1986, psihologul Robert Sternberg propune o viziune inedita asupra iubirii cunoscuta sub numele de TEORIA TRIUNGHIULARA A IUBIRII , clasificand iubirea in opt categorii diferite si percepand-o prin intermediul unui triunghi. Sternberg este de parere ca iubirea poate fi caracterizata pornind de la trei componente de baza ale relatiilor interpersonale si anume: INTIMITATEA, PASIUNEA SI ANGAJAMENTUL. INTIMITATEA ca si componenta a iubirii se refera la sentimentul de apropiere existent intre doua persoane , la legatura profunda care se realizeaza intre ele, la comunicarea existenta in cadrul unei relatii. Intimitatea este legatura emotionala prin care oferi celui de lan

Dati o noua sansa copiilor bolnavi de inima!

Participand la Campania "Sansa la viata, sansa la noi amintiri...", dam inca o sansa copiilor cu probleme cardiovasculare... Asa ca nu ezitati! http://ro.netlog.com/go/out/url=-aHR0cDovL3d3dy5zdXBlcmJlYmUucm8vYXJ0aWNvbF83NDYvcHJvY3Rlcl9fX2dhbWJsZV9sYW5zZWF6YV9jYW1wYW5pYV9fX19zYW5zYV9sYV92aWF0YV9fc2Fuc2FfbGFfbm9pX2FtaW50aXJpLmh0bWw _