Treceți la conținutul principal

Distreaza-te, (ne)socoteste*, iubeste!

Oglinda care îţi arată cum stai cu sănătatea

Mediafax.ro

Oglinzile din sălile de baie vor putea în viitor nu doar să reflecte felul în care arată posesorii lor, ci şi să analizeze funcţiile vitale ale acestora şi să întocmească veritabile buletine medicale pe care să le expedieze prin e-mail medicilor de familie, potrivit dailymail.co.uk.



Oglinda care îţi arată cum stai cu sănătatea (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)
Tensiunea arterială, greutatea şi ritmul cardiac vor fi toate măsurate şi prezentate sub forma unui text scris pe oglindă.
Acest model de oglindă va fi conectat la un evaluator nutriţional, capabil să raporteze medicului curent, prin email, orice schimbare bruscă în starea de sănătate a posesorului.
În următorul deceniu, specialiştii se aşteaptă la apariţia băilor conectate la internetul de mare viteză. Oamenii vor putea să intre în contact prin SMS cu propriile lor săli de baie, transmiţându-le comenzi prin care să oprească, să pornească sau să adauge mai multă apă caldă şi spumă în cadă.
Totodată, cercetătorii lucrează deja la conceperea unui pat conectat la internet capabil să furnizeze posesorului texte scrise, imagini şi informaţii din lumea industriei de divertisment sau despre vreme.
Aceste idei se regăsesc în proiectul "House of the Future", prezentat la Ideal Home Show, expoziţie anuală organizată la Londra, iniţiată de cotidianul Daily Mail. Proiectul "House of the Future" este sponsorizat de Virgin Media, primul furnizor de internet de mare viteză (ISP) operaţional în Marea Britanie la 1 aprilie 2000.
În cei zece ani care au trecut de la introducerea sa, internetul de mare viteză a transformat felul în care britanicii trăiesc, lucrează, fac cumpărături sau se relaxează.

http://www.mediafax.ro/life-inedit/oglinda-care-iti-arata-cum-stai-cu-sanatatea-5789491/

....
V-ati instala o asemenea oglinjoara care nu s-ar grabi sa ne spuna cat suntem de ...dragalasi, ci cat suntem de...sanatosi?!?





Comentarii

  1. Da mi-as instala...cand vom ajunge sa fim si noi in rand cu occidentul...:))

    RăspundețiȘtergere
  2. buna intrebare, emil.

    poate peste cateva decenii, cine stie.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Robert Sternberg, triunghiul si... iubirea(...)

Garbo » Life » Familie Teoria Triunghiulara a Iubirii: Tu ce fel de relatie psihologica ai? Publicat pe 29 Octombrie 2010 Psihologul Robert Sternberg propune o viziune inedita asupra iubirii, clasificand-o in opt categorii diferite si interpretand-o prin intermediul unui triunghi. In 1986, psihologul Robert Sternberg propune o viziune inedita asupra iubirii cunoscuta sub numele de TEORIA TRIUNGHIULARA A IUBIRII , clasificand iubirea in opt categorii diferite si percepand-o prin intermediul unui triunghi. Sternberg este de parere ca iubirea poate fi caracterizata pornind de la trei componente de baza ale relatiilor interpersonale si anume: INTIMITATEA, PASIUNEA SI ANGAJAMENTUL. INTIMITATEA ca si componenta a iubirii se refera la sentimentul de apropiere existent intre doua persoane , la legatura profunda care se realizeaza intre ele, la comunicarea existenta in cadrul unei relatii. Intimitatea este legatura emotionala prin care oferi celui de lan

Dati o noua sansa copiilor bolnavi de inima!

Participand la Campania "Sansa la viata, sansa la noi amintiri...", dam inca o sansa copiilor cu probleme cardiovasculare... Asa ca nu ezitati! http://ro.netlog.com/go/out/url=-aHR0cDovL3d3dy5zdXBlcmJlYmUucm8vYXJ0aWNvbF83NDYvcHJvY3Rlcl9fX2dhbWJsZV9sYW5zZWF6YV9jYW1wYW5pYV9fX19zYW5zYV9sYV92aWF0YV9fc2Fuc2FfbGFfbm9pX2FtaW50aXJpLmh0bWw _