Treceți la conținutul principal

Distreaza-te, (ne)socoteste*, iubeste!

Tinerete fara batranete la...timpul prezent

Incredibil! La 101 ani e mai flexibil ca plastilina

Este oare yoga secretul tinerii vesnice? Asa s-ar putea spune, iar maestrul indian Swami Yogananda a si demonstrat-o! S-a luat la “intrecere” cu o tanara de 23 de ani si s-a aratat cu mult mai elastic decat ea

Par lung si alb, piele inchisa si numai 45 de kilograme greutate. El este Swami Yogananda, are 101 ani si este intr-o forma de zile mari. La venerabila lui varsta nu poarta ochelari si isi pastreaza inca toti dintii naturali.
Secretul sau? Practica yoga de 83 de ani, in fiecare zi! Si nu numai atat! Mananca numai fructe si legume, nu serveste deloc carne, lapte sau zahar. Cat despre alcool si tutun, nici sa nu le vada! In viziunea lui, “Yoga nu este un sport. Este un mod de viata!”
Si Swami Yogananda pare sa aiba perfecta dreptate cand vine vorba despre eficienta acestui stil de a trai.
Intr-o sedinta privata de yoga, in compania unui reporter al tabloidului german Das Bild, maestrul i-a dat o lectie de toata frumusetea tinerei Felicitas Then. La doar 23 de ani, acesteia nu a fost chip sa-i iasa “figurile” batranului care s-a dovedit a fi un contorsionist desavarsit.



sursa:stirileprotv.ro

Mai multe fotografii puteti vizualiza tastand urmatorul link:

http://stirileprotv.ro/show-buzz/entertainment/guru-de-guma-la-101-ani-e-mai-flexibil-decat-o-tanara-de-23.html
...
Sursa foto: www.bild.de
...

Dupa parerea mea, secretul sau este si a fost...o minte deschisa, o viata cumpatata, un spirit echilibrat si ...f.f.f. mult optimism. La care s-a adaugat/se adauga, precis...tineretea sufleteasca.

Prin urmare, ar sta la indemana oricui sau...aproape a oricui sa adopte asemenea atitudini de viata...CLAR sanatoase(daca nu neaparat asemenea...miscari corporale - indelung exersate de o persoana cu o mobilitate iesita din comun, - (unele)exercitii care, fara indoiala...nu pot fi executate oricum, oricand si de catre oricine... Vorba aceea: "NU (le) incercati...acasa!")!
...

Comentarii

  1. Mai era în Japonia o femeie care avea 115 ani, fără să practice yoga...

    RăspundețiȘtergere
  2. super si destul de firesc in acelasi timp

    nu e nevoie neaparat de Yoga ca sa ai/sa incerci sa ai o fire echilibrata si o viata cumpatata.

    Tine si de verbul "a vrea".

    Daca reusesti sau nu, asta e alta poveste.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Robert Sternberg, triunghiul si... iubirea(...)

Garbo » Life » Familie Teoria Triunghiulara a Iubirii: Tu ce fel de relatie psihologica ai? Publicat pe 29 Octombrie 2010 Psihologul Robert Sternberg propune o viziune inedita asupra iubirii, clasificand-o in opt categorii diferite si interpretand-o prin intermediul unui triunghi. In 1986, psihologul Robert Sternberg propune o viziune inedita asupra iubirii cunoscuta sub numele de TEORIA TRIUNGHIULARA A IUBIRII , clasificand iubirea in opt categorii diferite si percepand-o prin intermediul unui triunghi. Sternberg este de parere ca iubirea poate fi caracterizata pornind de la trei componente de baza ale relatiilor interpersonale si anume: INTIMITATEA, PASIUNEA SI ANGAJAMENTUL. INTIMITATEA ca si componenta a iubirii se refera la sentimentul de apropiere existent intre doua persoane , la legatura profunda care se realizeaza intre ele, la comunicarea existenta in cadrul unei relatii. Intimitatea este legatura emotionala prin care oferi celui de lan

Dati o noua sansa copiilor bolnavi de inima!

Participand la Campania "Sansa la viata, sansa la noi amintiri...", dam inca o sansa copiilor cu probleme cardiovasculare... Asa ca nu ezitati! http://ro.netlog.com/go/out/url=-aHR0cDovL3d3dy5zdXBlcmJlYmUucm8vYXJ0aWNvbF83NDYvcHJvY3Rlcl9fX2dhbWJsZV9sYW5zZWF6YV9jYW1wYW5pYV9fX19zYW5zYV9sYV92aWF0YV9fc2Fuc2FfbGFfbm9pX2FtaW50aXJpLmh0bWw _