Treceți la conținutul principal

Distreaza-te, (ne)socoteste*, iubeste!

Despre lansarea... Antologiilor Revistei Singur(2014)/Despre... iubire, viata si alte... frumuseti(cotidiene)

     

     Daca sunteti interesati de poezia si proza contemporane, si nu numai, sigur va veti bucura sa aflati ca f. curand, la Alba Iulia, la Târgul de Carte ALBA TRANSILVANA (9-11 mai 2014) - va avea loc si lansarea a doua... Antologii ale REVISTEI SINGUR, a caror coperta e foarte... sugestiva, nu-i asa?! - invitand la reflectie, visare si, de ce nu, la meditatie :) -, dar pentru a afla (si) mai multe, despre pasiunea, talentul, daruirea si stradania scriitorilor si a tuturor celor care s-au ingrijit de ele/au contribuit la... aparitia celor doua volume, cu siguranta trebuie/ar trebui/ar fi indicat sa le rasfoiti  - sau cel mai bine sa le... cititi(la momentul potrivit).







    

     Ca sa va faceti o impresie cat mai exacta(despre cum se mai scrie si... se mai simte astazi, printe altele :) ;) ) si eventual, daca va face placere si aveti si timpul necesar, sa reveniti si pe aceasta pagina, cu opinii si comentarii.



 
 (Imagini: Arhiva personala/e-mail)

...

    

     Pana atunci insa, veti gasi, probabil, alte detalii, si pe linkul: http://www.oficialmedia.com/2014/01/antologiile-revistei-singur.html. 

... 

(sursa:  /www.oficialmedia.com)

...



     Lectura placuta si o primavara cat mai frumoasa/reusita... in continuare! 



...



     Si acum, un mic... bonus/adágio/preambul muzical, daca preferati(pe care (eu) l-am descoperit de cateva zile :),ascultand la radio. Sa spun drept, aproape ca m-a... socat/izbit, surprinzandu-ma in acelasi timp f. placut -, simplitatea ei, care, in vremuri ca astea, pare pusa la grea incercare si, evident, intr-un razboi... permanent cu (tot) restul... ):



 
(sursa: YouTube)

...



      Apropo de sentimente si de (marile :) ) nedumeriri, aveti un raspuns propriu/daca se poate, cat mai original/spontan, si la intrebarea/intrebarile... lor? 

     Care ar(mai) fi? 

...





(sursa: YouTube)

...  

      Poate fi si acest film, care pentru mine, cel putin, da, are (niste)... rezonante speciale/aparte -, unul dintre... (posibilele) raspunsuri, de exemplu?!? Cu mentiunea ca, pentru fiecare, nu-i asa, cele mai puternice si valabile rezonante le are si le contine (chiar) viata... 

     Vizionare placuta, daca nu l-ati urmarit pana acum!/Enjoy, cum spun americanii! :)

...


Comentarii

  1. O revistă dedicată bărbaților :p

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasand la o parte ambiguitatea titlului - poate cautata - :), cine stie - chiar crezi ca asta-i caracterizeaza pe... barbati? :))))

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Robert Sternberg, triunghiul si... iubirea(...)

Garbo » Life » Familie Teoria Triunghiulara a Iubirii: Tu ce fel de relatie psihologica ai? Publicat pe 29 Octombrie 2010 Psihologul Robert Sternberg propune o viziune inedita asupra iubirii, clasificand-o in opt categorii diferite si interpretand-o prin intermediul unui triunghi. In 1986, psihologul Robert Sternberg propune o viziune inedita asupra iubirii cunoscuta sub numele de TEORIA TRIUNGHIULARA A IUBIRII , clasificand iubirea in opt categorii diferite si percepand-o prin intermediul unui triunghi. Sternberg este de parere ca iubirea poate fi caracterizata pornind de la trei componente de baza ale relatiilor interpersonale si anume: INTIMITATEA, PASIUNEA SI ANGAJAMENTUL. INTIMITATEA ca si componenta a iubirii se refera la sentimentul de apropiere existent intre doua persoane , la legatura profunda care se realizeaza intre ele, la comunicarea existenta in cadrul unei relatii. Intimitatea este legatura emotionala prin care oferi celui de lan

Dati o noua sansa copiilor bolnavi de inima!

Participand la Campania "Sansa la viata, sansa la noi amintiri...", dam inca o sansa copiilor cu probleme cardiovasculare... Asa ca nu ezitati! http://ro.netlog.com/go/out/url=-aHR0cDovL3d3dy5zdXBlcmJlYmUucm8vYXJ0aWNvbF83NDYvcHJvY3Rlcl9fX2dhbWJsZV9sYW5zZWF6YV9jYW1wYW5pYV9fX19zYW5zYV9sYV92aWF0YV9fc2Fuc2FfbGFfbm9pX2FtaW50aXJpLmh0bWw _